Вироби з поліпропілену для механічного очищення. Септики, жировловлювачі, нафтовідділювачі: основні характеристики

Поліпропілен – це високоякісний матеріал, що використовується для виготовлення різноманітних очисних споруд. Головними характеристиками поліпропілену є міцність, гнучкість, ударостійкість, термостійкість та стійкість до корозійних процесів. Всі ці технічні характеристики гарантують виробам тривалий період експлуатації (понад 50 років).

Вироби з поліпропілену, вироблені нашою компанією, представлені такими видами: нафтовідділювачі, жировловлювачі, септики з поліпропілену.

Нафтовідділювачі або сепаратори нафти призначені для видалення нафтопродуктів із побутових та зливових стоків. Нафтовідділювачі використовуються на СТО, АЗС, парковках, мийках автомобілів та ін.

Жироуловлювачі – вироби з поліпропілену, призначені для видалення жиро- та олійних продуктів зі стічних вод. Найбільш поширена сфера застосування жируловлювачів – ресторани, кафе, їдальні та інші об’єкти харчової промисловості.

Септики – споруди, у яких стічні води очищаються шляхом механічного очищення. Конструктивно септики являють собою герметичну ємність, що виготовляється з високоякісного поліпропілену.

Відповідно до їхніх функцій септики бувають накопичувальними та очисними. Накопичувальні септики збирають стічні води. Очисні септики очищають побутові стоки від великих забруднень та домішок.

Накопичувальні та очисні септики можуть функціонувати як окремі споруди, так і у складі системи автономної каналізації.

Докладніше про вироби з поліпропілену читайте на сайті www.biocwt.com.ua. Також Ви можете звернутися за консультацією до регіонального менеджера в Луцьку, скориставшись вказаними контактами.